Nautica keskuses avas uksed HUPPA esimene esinduskauplus

12.08.24

9. augustil avati Nautica kaubanduskeskuses uus HUPPA kauplus, mis on kaubamärgi esimene peamiselt naistele ja meestele suunatud esinduspood.

„Nautica keskuse asukoht kesklinna ja sadama vahetus läheduses annab meile suurepärase võimaluse tutvustada HUPPA brändi nii kohalikele kui ka väljaspool Eestit elavatele inimestele. Eriliseks teeb meie Nautica keskuse kaupluse see, et tegemist on meie esimese peamiselt naistele ja meestele suunatud esinduspoega. HUPPAle omaselt on tootevalik erksates värvides ja isikupärastes mustrites. Kauplusest leiab sobivaid ülerõivaid ja aksessuaare igaks ilmaks,” sõnas HUPPA esindaja Maria Alas.

„Täiendame pidevalt Nautica kaubavalikut ning meie soov on olla atraktiivne kaubanduskeskus, kust leiab kõike vajalikku igale pereliikmele. Nüüd saavad meie täiskasvanud ostlejad valmistuda lähenevaks sügis-talve hooajaks koos HUPPAga,” kommenteeris Nautica kaubanduskeskuse juht Teana Baškirtseva.

HUPPA uus kauplus on oma poedisainis lähtunud keskkonnasõbralikkusest, püüdes kasutada väiksema keskkonnajalajäljega materjale ja lahendusi. „Näiteks on meie mannekeenid valmistatud plastiku asemel täielikult taaskasutatud pabermassist,“ lisas Alas.

HUPPA brändi tugevuseks on rikkalik värvivalik ja rõivaste kvaliteet, mis võimaldavad ka karmides ilmastikutingimustes kanda silmapaistvaid, vastupidavaid ja mugavaid ülerõivaid. Mitmekülgsest Põhjamaisest kliimast inspiratsiooni saanud HUPPA kaubamärk sai alguse lasterõivaste tootmisest ning aastal 2018 esitleti esimest naistele ja meestele suunatud kollektsiooni. HUPPA kaubamärk pakub laia valikut mustreid ja värvitoone, et igaüks saaks väljendada just oma isikupära.